VACATURES

Junior Supervisor Logistiek

d-sign Denemarken importeert en distribueert in de Benelux de exclusieve Deense design sieradenmerken Trollbeads, Rabinovich en byBiehl. Voor onze afdeling logistiek zijn we op zoek naar een Junior Supervisor.

In de logistieke wereld ben je helemaal op je plek! Je zoekt meer uitdaging en hebt ambities om een klein team aan te sturen.

Wat ga je doen bij ons als Junior Supervisor Logistiek?

  • Je inventariseert de werkzaamheden in het magazijn en plant op korte en lange termijn in wat er moet gebeuren
  • Je stuurt jouw  collega’s in het magazijn aan en je werkt zelf mee
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van meubels, displays, drukwerk en verpakkingsmateriaal en zorgt ervoor dat het magazijn van deze goederen op een logische en overzichtelijke manier is ingericht
  • Je ondersteunt de binnendienst in een aantal administratieve werkzaamheden

 

Profiel Kandidaat:

Als Junior Supervisor Logistiek ben je verantwoordelijk voor, dat alle orders van juweliers en Webshop klanten iedere dag op tijd de deur uit gaan. Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, energiek en planmatig sterk. Je hebt een commerciële instelling en een snelle en precieze afhandeling van taken. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen: 

  • Je hebt een opleiding logistiek Teamleider (MBO3) of Supervisor (MBO 4) afgerond
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een logistieke omgeving
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Goede kennis van het MS Office pakket
  • Je bent 4 tot 5 werkdagen per week beschikbaar

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige functie bij een gedreven en ambitieus bedrijf, die een mooie portfolio van Deense sieraden distribueert in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast staat er een marktconform bruto salaris met een pensioensregeling tegenover. Ons bedrijf is gevestigd in Doorn.

Solliciteren?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden en denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken? Hou je van een informele en ondernemende cultuur? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV voor 1 september 2020 naar info@dsigndenemarken.nl met als kenmerk Junior Supervisor Logistiek. Je hoort dan snel of we je uitnodigen voor een gesprek. Ons voornemen is de procedure zorgvuldig maar snel af te ronden.


« terug

Distributeur van Trollbeads, Rabinovich en byBiehl.

Contact gegevens

0031-(0)343-432618