VACATURES

Junior Marketing Co÷rdinator (B2B)

Heb jij net je opleiding afgerond en sta je te popelen om je carrière in de marketing te beginnen? Houd je ervan om in een omgeving te werken waar het altijd hollen is en nooit stilstaan? Dan is deze functie beslist iets voor jou!

Als Junior Marketing Coördinator ben je  verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie van productlanceringen en marketingcampagnes richting onze verkooppunten (B2B). Hiervoor ontwikkel je POS-materiaal en je zorgt voor een actieve communicatiestroom via (e)mailmarketing en het web portaal. Je begeleidt dealers en je salescollega’s actief op het gebied van marketing.

Daarnaast heb je een ondersteunende rol in de marketingactiviteiten gericht naar de consument. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsletters, social media, (lokale) acties & events en e-commerce.

Tot slot zorg je binnen de organisatie voor een soepele afstemming met je collega’s van logistiek, (after) sales, marketing en externe partners zoals leveranciers, fotografen en drukkerijen.  

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Minimaal 32 uur beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt je prima uitdrukken in het Engels, Frans is een pré
  • Grote affiniteit met schrijven; je weet informatieve teksten binnen no time om te toveren tot een B2B nieuwsbrief
  • Je bent bekend met CMS-systemen en e-mailmarketing
  • Je beheerst de basiskennis van Photoshop en Indesign
  • Je bent in staat om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en kan op specifieke momenten in een hoog tempo werken binnen strakke deadlines.
  • Je hebt een open persoonlijkheid, bent een teamplayer, verantwoordelijk en resultaatgericht.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

d-sign Denemarken importeert en distribueert Deense design sieraden in de Benelux en Frankrijk. Ons bedrijf is in Doorn gelegen. Bij d-sign Denemarken werken enthousiaste en gedreven mensen. De lijnen bij ons zijn kort en is er veel ruimte voor persoonlijk initiatief en creatieve ideeën. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en samen streven we naar het beste resultaat. De ideeën die we bedenken voeren we als team uit.

Past deze baan bij jou?

Stuur dan je motivatie en CV voor 24 januari 2020 naar info@dsigndenemarken.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Evita Mensinga  op 0343-432618.

Kijk voor meer informatie over de merken op:

www.trollbeads.nl

www.rabinovich.nl

 


« terug

Distributeur van Rabinovich en Trollbeads.

Contact gegevens

0031-(0)343-432618