VACATURES

Customer Success Medewerker (Franssprekend) (Parttime)

d-sign Denemarken importeert en distribueert in de Benelux en Frankrijk de exclusieve Deense design sieraden, Trollbeads, Rabinovich en Spirit Icons. Ter versterking van onze afdeling Customer Service zoeken wij een Customer Success Medewerker parttime (Frans).

Wij zijn op zoek naar een klantgericht, enthousiaste, leergierige en flexibele collega, die uitstekend de Franse taal beheerst in woord en geschrift.

In de rol als Customer Success Medewerker ben je in samenwerking met de andere collega’s in de binnendienst verantwoordelijk voor de Franse klanten. Je hebt een zelfstandige werkhouding met een hart voor het team. 

Tot het takenpakket behoren de volgende verantwoordelijkheden:

 

  • Eerste aanspreekpunt voor de Franse juweliers. Je gaat de juweliers te woord staan via email en telefoon
  • Actief meedenken met de klant om hun resultaat te optimaliseren hieronder het organiseren van shows in hun winkel
  • Vraagbaak voor klachten en problemen zodat jouw klanten altijd tevreden zijn
  • Vragen van de Franse WEB klanten via mail en telefoon beantwoorden
  • Samen met de marketing afdeling een actieve rol spelen wat betreft Franse Social Media posts en andere Franse uitingen

 

Profiel kandidaat

Als Customer Success medewerker sta je dagelijks in contact met Franstalige klanten. Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met deze markt en een uitstekende beheersing van de Franse taal. Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht, energiek en planmatig sterk. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen:

 

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijk functie, bijvoorbeeld commerciële binnendienst of sales support
  • Beschikbaarheid voor 24 uur per week

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige functie bij een gedreven en ambitieus bedrijf, die een mooie portfolio van Deense sieraden distribueert in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast staat er een marktconform bruto salaris met een pensionsregeling tegenover, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.

Solliciteren?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden en denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken? Hou je van een informele en ondernemende cultuur? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV voor 22 januari 2019 naar info@dsigndenemarken.nl met als kenmerk Customer Success medewerker. Je hoort dan snel of we je uitnodigen voor een gesprek. Ons voornemen is de procedure zorgvuldig maar snel af te ronden.

d-Sign Denemarken

Postbus 374 3940 AJ  DOORN
T: 0343 432 618
F: 0343 432 614
info@dsigndenemarken.nl
www.dsigndenemarken.nl


« terug

Distributeur van Rabinovich, Spirit Icons en Trollbeads!

Contact gegevens

0031-(0)343-432618