VACATURES

Supervisor Logistiek (Fulltime)

d-sign Denemarken importeert en distribueert in de Benelux en Frankrijk de exclusieve Deense design sieraden, Trollbeads, Rabinovich en Spirit Icons. Voor onze afdeling logistiek zijn we op zoek naar een Supervisor.

In de logistieke wereld ben je helemaal op je plek! Je zoekt meer uitdaging en hebt ambities om een team aan te sturen of je hebt al een paar jaar ervaring als leidinggevende

Wat ga je doen bij ons als Supervisor Logistiek?

  • Je inventariseert de werkzaamheden in het magazijn en plant op korte en lange termijn in wat er moet gebeuren
  • Je stuurt de collega’s in het magazijn aan en in piekperiodes werk je zelf mee
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van meubels, displays, drukwerk en verpakkingsmateriaal en zorgt ervoor dat het magazijn van deze goederen op een logische en overzichtelijke manier is ingericht
  • Je ondersteunt de binnendienst in een aantal administratieve werkzaamheden

 

Profiel Kandidaat:

Als Supervisor Logistiek ben je verantwoordelijk voor, dat alle orders van juweliers en Webshop klanten iedere dag op tijd de deur uit gaan. Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, energiek en planmatig sterk. Je hebt een groot  hart voor het team, je hebt een commerciële instelling en een snelle en precieze afhandeling van taken. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen: 

  • Je hebt een opleiding logistiek Teamleider (MBO3) of Supervisor (MBO 4) afgerond
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een logistieke omgeving
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Goede kennis van het MS Office pakket

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige functie bij een gedreven en ambitieus bedrijf, die een mooie portfolio van Deense sieraden distribueert in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast staat er een marktconform bruto salaris met een pensioensregeling tegenover, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Solliciteren?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden en denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken? Hou je van een informele en ondernemende cultuur? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV voor 22  januari 2019 naar info@dsigndenemarken.nl met als kenmerk Supervisor Logistiek. Je hoort dan snel of we je uitnodigen voor een gesprek. Ons voornemen is de procedure zorgvuldig maar snel af te ronden.

 

d-Sign Denemarken

Postbus 374 3940 AJ  DOORN
T: 0343 432 618
F: 0343 432 614
info@dsigndenemarken.nl
www.dsigndenemarken.nl


« terug

Distributeur van Rabinovich, Spirit Icons en Trollbeads!

Contact gegevens

0031-(0)343-432618